Pizza Dominium

 

Pizza Dominium

 

Pizza Dominium devine Gusto Dominium.

2016-09-08

Dupa o istorie de aproape 10 pe piata locala, ne-am dorit o repozitionare si am decis rebrandingul tuturor celor sapte locatii pe care le detinem. Astfel, incepand din acest an, toate restaurantele noastre se numesc Gusto Dominium, odata cu acest lucru fiind realizate si modificari in ceea ce priveste amenajarea locatiilor si transformarea lor in restaurante de tip trattoria.

La baza rebrandingului a stat si faptul ca foarte multi dintre clientii nostri, dar si potentiali clienti, identificau locatiile cu o pizzerie, desi meniul cuprinde de cativa ani si produse de bucatarie. Odata cu aceasta shimbare, Gusto Dominium ofera peste 60 produse in meniu, din toate categoriile (pizza, salate, produse de bucatarie internationala, deserturi).

In acest moment, rebrandingul a fost deja incheiat in toate locatiile. Gusto Dominium detine pe piata locala 7 locatii dintre care 6 in Bucuresti (AFI Palace Cotroceni, Militari Shopping Center, Mega Mall, Obor, Titan, Piata Unirii) si unul in Ploiesti (AFI Palace Ploiesti).

Va asteptam la masa, in restaurantele Gusto Dominium! 

 

Gusto Dominium

  • 4 restaurante în România, cu specific italian
  • Pizza, paste, supe, fel principal, salate, prăjituri, băuturi reci și calde

Informatii suplimentare

  • Livrări acasă ori la birou
  • Comanda online sau prin telefon
  • Plata prin card, inclusiv la livrare
  • Acceptăm bonuri de masă Cheque Dejeuner și Ticket Restaurant
             
  Facebook Google+ YouTube Instagram Pinterest
 

Restaurantele Dominium

Bucuresti Cotroceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Obor (delivery), Bucuresti Plaza