Pizza Dominium

 

Pizza Dominium

 

Dominium Obor, nefumator

2014-12-16

Pe 11 decembrie, aprindem ultima tigara la Pizza Dominium Obor. Incepand cu ora 21:00, restaurantul Dominium Obor devine nefumator.
In urma cu o luna, am testat opinia clientilor nostri cu privire la transformarea unuia dintre punctele noastre de lucru intr-o locatie cu aer mereu curat, in care fumatul nu este permis. Restaurantul din Obor-Calea Mosilor a fost propunerea pe care le-am inaintat-o si care a fost validata de trei sferturi dintre clientii chestionati.Astfel, incepand de joi seara, va invitam sa redescoperiti savoarea originala a mancarurilor si a bauturilor fara gust sau miros de tutun.
Fumatorii nu au de ce sa se simta discriminati. Decizia noastra vine din respectul fata de sanatatea nefumatorilor, dar si din dorinta de a nu dezamagi un public din ce in ce mai numeros al restaurantelor noastre, care alege sa ia masa in restaurant alaturi de familie sau de copii mici.
Aceasta schimbare se va produce doar in restaurantul din Obor-Calea Mosilor. Celelalte cinci locatii Dominium (patru in Bucuresti si una in Ploiesti), vor opera in continuare pe coordonatele pe care le cunoasteti, pana la noi directive legislative sau, de ce nu, pana la noi sugestii din partea clientilor.
In prima luna de #obornefumator, reinauguram restaurantul cu o super promotie: beneficiati de 40% reducere la pizza si 20% reducere la toate produsele de bucatarie. 

Telefon: 021 211 0010

 

Gusto Dominium

  • 4 restaurante în România, cu specific italian
  • Pizza, paste, supe, fel principal, salate, prăjituri, băuturi reci și calde

Informatii suplimentare

  • Livrări acasă ori la birou
  • Comanda online sau prin telefon
  • Plata prin card, inclusiv la livrare
  • Acceptăm bonuri de masă Cheque Dejeuner și Ticket Restaurant
             
  Facebook Google+ YouTube Instagram Pinterest
 

Restaurantele Dominium

Bucuresti Cotroceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Obor (delivery), Bucuresti Plaza