Pizza Dominium

 

Pizza Dominium

 

Dominium S.A.

Compania Gusto Dominium și-a început activitatea în Varșovia (Polonia) în anul 1993. Acum, servim mii de clienți zilnic în peste 70 de restaurante răspândite în Polonia. În prezent, avem 6 restaurante în București.

Meniul, pregătit pentru voi de către chef-ul nostru, italian de origine, care ne-a dăruit secretele rețetelor familiei sale, păstrate din generație în generație, e creat pentru ca tu să te poți bucura de savoarea mâncării tradiționale, gătite precum în Italia.
~~~
Simte-te ca acasă. Începe cu Antipasti. Bucură-ți papilele gustative cu noua Bruschetta Parma, în timp ce pornești într-o călătorie spre a descoperi bucătăria italiană. Depinde de preferințele tale: ai de ales între preparatele clasice, cum ar fi Pizza Classica sau Vegetariana, ori te poți bucura de o delicioasă Pizza Con Carne. Savurezi fiecare mușcătura din Pizza Della Casa sau Pizza Della Casa Bianca. Bucătarul nostru italian nu a uitat însă nici delicatele și gustoasele paste: penne, spaghete ori tagliatelle.
Ai vrea, totuși, să încerci altceva? O gamă largă de calzone cu diferite umpluturi te așteaptă. Iubitorii de salate sunt bineveniți în lumea verde a Insalatelor, servite cel mai bine cu Focaccia. Lasă atmosfera confortabilă să-ți amintească de pastele pregătite în cuptorul de acasă. Încheie-ți călătoria cu o înghițitură de cafea originală ori un espresso italian puternic, care te va ține întreaga zi, ori poate un caffe latte cremos, ideal pentru o evadare italiană.

Gusto Dominium își propune să fie prima ta alegere, mulțumită gustului unic ce-ți amintește de mâncarea gătită în casele italiene, creat pentru tine, din dragoste pentru bucătărie și tradiție. Pornește într-un periplu gastronomic și încântă-ți simțurile cu un repertoriu al deliciilor italiene. O primire călduroasă și pizza savuroasă! La fel ca acasă. Descoperă casa noastră și gustul său unic!
Gustul Dominium!
Gusto Della Casa!

Gusto Dominium

  • 4 restaurante în România, cu specific italian
  • Pizza, paste, supe, fel principal, salate, prăjituri, băuturi reci și calde

Informatii suplimentare

  • Livrări acasă ori la birou
  • Comanda online sau prin telefon
  • Plata prin card, inclusiv la livrare
  • Acceptăm bonuri de masă Cheque Dejeuner și Ticket Restaurant
             
  Facebook Google+ YouTube Instagram Pinterest
 

Restaurantele Dominium

Bucuresti Cotroceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Obor (delivery), Bucuresti Plaza